Se pune la incins pe plita vasul teflon pana incepe sa emane caldura puternica- trebuie sa fie bine incins, apoi se adauga carnea de pui, unsa cu ulei de masline, vegeta si curry.
Se lasa la fript pe ambele parti pana se rumeneste, a nu se da focul prea tare la inceput, pentru a se patrunde bine.
Separat se prepara un sos rece din smantana, ulei de masline- 1 lingura, si 1-2 castraveti cruzi taiati in cubulete, peste la care se adauga piper si 2 felii de lamaie taiate cubulete, 1/ 2 catei de usturoi crud.
Cand este gata friptura se scoate pe un platou, se adauga sosul rece.
Friptura se serveste calda cu sosul rece, merge cu vin rosu sec.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaAceasta prajitura, cu siguranta, va aduce aminte de copilarie. Eu personal nu o preparasem niciodata, dar de data aceasta am...
Desert Prajitura TelevizorAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii