Pui la Teflon

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pui dezosat - piept sau pulpa
  • sare
  • piper
  • curry
  • vegeta
  • smantana
  • marar
  • ulei de masline
  • castravete verde
  • lamaie - 3 felii
  • usturoi crud

Mod de preparare

Se pune la incins pe plita vasul teflon pana incepe sa emane caldura puternica- trebuie sa fie bine incins, apoi se adauga carnea de pui, unsa cu ulei de masline, vegeta si curry.

Se lasa la fript pe ambele parti pana se rumeneste, a nu se da focul prea tare la inceput, pentru a se patrunde bine.

Separat se prepara un sos rece din smantana, ulei de masline- 1 lingura, si 1-2 castraveti cruzi taiati in cubulete, peste la care se adauga piper si 2 felii de lamaie taiate cubulete, 1/ 2 catei de usturoi crud.

Cand este gata friptura se scoate pe un platou, se adauga sosul rece.
Friptura se serveste calda cu sosul rece, merge cu vin rosu sec.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc