Se spala puiul se condimenteaza si se impacheteaza in folie de aluminiu unsa in prealabil cu unt. Cartofii curatati se taie in bucati mari si se aseaza intr-o tava in jurul puiului, impreuna cu ceapa curatata.
Se adauga o cana de apa, putin ulei si sare si se da la cuptor. Se lasa aproximativ 45 min. la foc mediu, dupa care se verifica puiul intepandu-l cu o scobitoare.
Daca scobitoarea intra usor se desface aluminiul deasupra si se inteapa aluminiul in partea de jos ca sa curga untul, si se da din nou la cuptor la foc iute pana se rumeneste putin.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate...de casa desigur! Va invit cu drag la o placinta calda imbietoare, delicioasa, cu aluat preparat acasa rapid! Am...
Desert placinta cu branza dulce sarata si aluat foietajCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii