Prajiti carnea de pui in amestecul de ulei si 50 g unt incins pana se rumeneste frumos pe ambele fete. Carnea nu trebuie sa fie facuta, ci doar sa se aureasca frumos (cca 8-10 min).
Scoateti din tigaie direct intr-un vas termorezistent.
Condimentati carnea cu sare si piper, dupa gust, apoi adaugati in tava laptele, zeama de lamaie si presarati cu usturoi zdrobit si salvie.
Repartizati uniform peste carne restul de unt taiat cubulete.
Dati la cuptorul incins, pentru cca 60-90 min, la 190 grade sau pana ce carnea este facuta, frumos rumenita si sosul scazut.
In acest interval de timp, stropiti din cand in cand puiul cu zeama din tava si intoarceti carnea cel putin o data.
Serviti cat este cald, portionand in farfurie carne stropita cu sos si presarat cu patrunjel verde (optional), simplu sau alaturand o salata de cruditati si / sau garnitura preferata.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii