Pui fript cu sote de mazare

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

Pui 1 kg
unt 100 g
mazare (conserva) 600 g
zahar 20 g
marar 1 leg
sare

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se curata puiul, se trece printr-o flacara, se spala in mai multe ape, se scurge bine, se freaca cu sare, se unge cu unt, se asaza intr-o tava, se da la cuptor, la un foc potrivit si se stropeste din cand in cand cu sosul format. Mazarea (conserva) se pune intr-o strecuratoare, se tine sub un jet de apa, se scurge si se soteaza in restul de unt. Se adauga marar tocat si se potriveste gustul cu zahar si sare.
La servit, la fiecare portie de carne, se pune cate o cantitate corespunzatoare de sote de mazare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Pui fript cu sote de mazare" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Alte rețete de la admin

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui fript cu sote de mazare