Se freaca pieptul de pui cu scortisoara si Amestecul de condimente pentru Friptura de Pui. Se lasa 5 minute minute, ca aromele sa intre in carne.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui pe ambele parti, apoi se scoate din tigaie.
Peste jiul din tigaie se adauga faina si vinul, iar apoi supa de pui.
Dupa ce sosul a dat in fiert, se adauga pieptul de pui din nou in tigaie pentru 10 minute, amestecand continuu.
Se adauga stafidele si piperul rosu si se mai lasa la fiert 10 minute.
Se mai poate adauga dupa gust, Amestec de condimente pentru Friptura de Pui.
Pieptul se taie felii si se aseaza pe un platou stropit cu sos si stafide.
Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaO idee super rapidă și delicioasă pentru o gustare pe placul întregii familii. Pentru a pregăti aceste Sendvișuri...
Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcutSocată reţeta bunicii. Socata aromata este o bautura racoritoare foarte buna. Aceasta se face din 14 flori de soc, 10 l de...
Socată reţeta buniciiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri
Comentarii