Pui cu Scortisoara si Stafide

Postat pe: 26-06-2012
(0)

Ingrediente

0,500 g piept de pui dezosat
1/2 lingurita scortisoara macinata
2 linguri Kotányi Amestec de condimente pentru Fripura de Pui
50 ml vin alb
50 g stafide
1 lingurita faina
350 ml supa de pui
4 linguri ulei de masline
1 lingurita piper rosu boabe

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Se freaca pieptul de pui cu scortisoara si Amestecul de condimente pentru Friptura de Pui. Se lasa 5 minute minute, ca aromele sa intre in carne.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajeste pieptul de pui pe ambele parti, apoi se scoate din tigaie.

Peste jiul din tigaie se adauga faina si vinul, iar apoi supa de pui.
Dupa ce sosul a dat in fiert, se adauga pieptul de pui din nou in tigaie pentru 10 minute, amestecand continuu.
Se adauga stafidele si piperul rosu si se mai lasa la fiert 10 minute.

Se mai poate adauga dupa gust, Amestec de condimente pentru Friptura de Pui.
Pieptul se taie felii si se aseaza pe un platou stropit cu sos si stafide.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui cu Scortisoara si Stafide" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui cu Scortisoara si Stafide