Pui cu parmezan

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pui cu parmezan

Ingrediente

  • 400 g file din piept de pui (eu am folosit medalion)
  • 2 albusuri
  • 100 g parmezan razuit fin
  • sare si piper

Mod de preparare

se bat albusurile cu o furculita cu putina sare deoarece e destul de sarat parmezanul si putin piper.
se dau fileurile de pui mai intai prin albusul batut apoi prin parmezan .
se pune pe aragaz o tigaie de teflon sau un grill in acre punem cateva picaturi de ulei numai asa cat sa fie unsa tigaia si se pun fileurile sa se faca cam 10 minute pe o parte 10 pe cealalta.
Garnitura :piure de cartofi dar se poate folosi orice garnitura doriti
Se poate folosi acest medalion si in salate cu cartofi sau alte legume.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa