Pui a la Alexandra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 felii de piept de pui
  • 8 felii de sunca sau bacon afumat
  • 8 felii de branza topita
  • 50g unt
  • 300g ciuperci proaspete
  • un paharel de vin

Mod de preparare

Ciupercile se calesc in 30g de unt si se sting cu vinul apoi se adauga sare si piper dupa gust. Separat se prajesc feliile de pui in restul de unt, se asaza pe un platou una langa alta iar peste ele se pun feliile de bacon iar apoi cele de branza. Peste ele se aseaza sosul de ciuperci care trebuie sa fie fierbinte.
alaturi de un pahar de vin alb demisec

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita

Prajitura cu Nutella si nuca prajita
Varza calita cu carnati de casa

Varza calita cu carnati de casa

Varza calita cu carnati de casa
Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc

Ciorba taraneasca de porc
Cele mai apreciate rețete
Prajitura Tosca - un desert imbietor
1
Dulciuri

Prajitura Tosca - un desert imbietor

Prajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...

Prajitura Tosca - un desert imbietor
Friptura pomana porcului
2
Fripturi

Friptura pomana porcului

Friptura pomana porcului
Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
3
Garnituri

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor

Cartofi cu Rozmarin, la Cuptor
Parteneri
Cornulete cu mac de Craciun
Culinar.RO

Cornulete cu mac de Craciun

Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....

Cornulete cu mac de Craciun
Turta dulce
Gustos.RO

Turta dulce

Turta dulce