Pui a la Alexandra

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

8 felii de piept de pui
8 felii de sunca sau bacon afumat
8 felii de branza topita
50g unt
300g ciuperci proaspete
un paharel de vin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Ciupercile se calesc in 30g de unt si se sting cu vinul apoi se adauga sare si piper dupa gust. Separat se prajesc feliile de pui in restul de unt, se asaza pe un platou una langa alta iar peste ele se pun feliile de bacon iar apoi cele de branza. Peste ele se aseaza sosul de ciuperci care trebuie sa fie fierbinte.
alaturi de un pahar de vin alb demisec
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Pui a la Alexandra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Pui a la Alexandra