Fileurile de pui se bat ca sa se aplatizeze putin.
Se sareaza, se pipereaza, apoi se trec prin faina, prin ouale batute, prin pesmat, apoi iar prin oua si, la urma prin fulgii de porumb.
Se prajesc in mult ulei incins si, dupa ce s-au rumenit frumos, se lasa putin pe o hartie absorbanta pentru a scadea cantitatea de ulei ramasa in invelisul carnii.
Pentru garnitura se fierb cartofii taiati cubulete in apa cu sare, se presara cu piper si marar tocat si se servesc cu o salata de castraveti proaspeti sau murati.
Dupa aceeasi metoda se pot prepara savuroase si crocante pulpe sau aripioare de pui.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii