Piept de Pui Pane

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

4 bucati de piept de pui
3 linguri cu faina
3 oua
3 linguri cu pesmet
3 linguri cu fulgi de porumb
un pahar cu ulei
1kg cartofi
500 g castraveti
marar verde
sare
piper

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Fileurile de pui se bat ca sa se aplatizeze putin.
Se sareaza, se pipereaza, apoi se trec prin faina, prin ouale batute, prin pesmat, apoi iar prin oua si, la urma prin fulgii de porumb.
Se prajesc in mult ulei incins si, dupa ce s-au rumenit frumos, se lasa putin pe o hartie absorbanta pentru a scadea cantitatea de ulei ramasa in invelisul carnii.
Pentru garnitura se fierb cartofii taiati cubulete in apa cu sare, se presara cu piper si marar tocat si se servesc cu o salata de castraveti proaspeti sau murati.
Dupa aceeasi metoda se pot prepara savuroase si crocante pulpe sau aripioare de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui Pane" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  26.02.2009 17:16:13

Minunata reteta,iar fulgii de porumb ii confera aceea crusta deosebita si crocanta !
Felicitari !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui Pane