Fileurile de pui se bat ca sa se aplatizeze putin.
Se sareaza, se pipereaza, apoi se trec prin faina, prin ouale batute, prin pesmat, apoi iar prin oua si, la urma prin fulgii de porumb.
Se prajesc in mult ulei incins si, dupa ce s-au rumenit frumos, se lasa putin pe o hartie absorbanta pentru a scadea cantitatea de ulei ramasa in invelisul carnii.
Pentru garnitura se fierb cartofii taiati cubulete in apa cu sare, se presara cu piper si marar tocat si se servesc cu o salata de castraveti proaspeti sau murati.
Dupa aceeasi metoda se pot prepara savuroase si crocante pulpe sau aripioare de pui.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii