Se face o pasta din toate ingredientele si puiul taiat fasiute se amesteca cu sosul si se lasa peste noapte la frigider.
Se da puiul prin faina, apoi prin ouale amestecate cu 1-2 lg de faina si la sfarsit prin fulgi(eu i-am pus intr-o punga si i-am presat cu sucitorul ca sa ii sfaram). Se prajeste in ulei si se scot pe servet.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii