Piept de Pui cu Pesmet la Cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un piep de pui (500-700g)
  • Condiment pentru carne de pui (20g)
  • Vegeta (30g)
  • sare
  • piper (10g)
  • Pesmet
  • 4 oua
  • ulei (de preferabil de masline)

Mod de preparare

Mod de preparare: Se taie pieptul ca pentru snitzel, se condimenteaza, apoi se da prin oul batut in prealabil si prin pesmet de cate 2 in fiecare. Se unge tava (cu folie) cu ulei si asezati bucatile pe tava una langa alta.

Se pune la cuptorul incins (180-200) cam 15-20 min.


Se sevesc si calde si reci...
Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)