Piept de Pui cu Pesmet la Cuptor

Postat pe: 23-02-2010
(0)

Ingrediente

Un piep de pui (500-700g)
Condiment pentru carne de pui (20g)
Vegeta (30g)
sare
piper (10g)
Pesmet
4 oua
ulei (de preferabil de masline)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Mod de preparare: Se taie pieptul ca pentru snitzel, se condimenteaza, apoi se da prin oul batut in prealabil si prin pesmet de cate 2 in fiecare. Se unge tava (cu folie) cu ulei si asezati bucatile pe tava una langa alta.

Se pune la cuptorul incins (180-200) cam 15-20 min.


Se sevesc si calde si reci...
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Piept de Pui cu Pesmet la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
pui

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 22 %
999.99 lei
779.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Pesmet la Cuptor