Piept de Pui cu Pesmet la Cuptor

Postat pe: 23-02-2010
(0)

Ingrediente

Un piep de pui (500-700g)
Condiment pentru carne de pui (20g)
Vegeta (30g)
sare
piper (10g)
Pesmet
4 oua
ulei (de preferabil de masline)

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

40min
Mod de preparare: Se taie pieptul ca pentru snitzel, se condimenteaza, apoi se da prin oul batut in prealabil si prin pesmet de cate 2 in fiecare. Se unge tava (cu folie) cu ulei si asezati bucatile pe tava una langa alta.

Se pune la cuptorul incins (180-200) cam 15-20 min.


Se sevesc si calde si reci...
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Pui cu Pesmet la Cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Etichete
oua
pui

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Pui cu Pesmet la Cuptor