Piept de Curcan Umplut

Complexitate
redusa
Piept de Curcan Umplut

Ingrediente

  • pieptul de la un curcan
  • 600 gr spanac congelat si tocat
  • 300 gr cascaval
  • sare, piper, delikat, foi de dafin si piper boabe, toate se pun dupa gust
  • 100 ml ulei
  • supa de pui sau apa
  • scobitori

Mod de preparare

Se taie cascavalulul cubulete, se amesteca cu spanacul si se condimenteaza cu sare, piper si delikat dupa gust.
Pieptul de curcan se taie in doua bucati egale, dupa care se taie pe orizontala, formandu-se astfel un buzunarel ce se umple cu compozitia de spanac. Compozitia se adauga in buzunarel cu ajutorul unei linguri.

Se infig scobitori din loc in loc, pe partea taiata a carni, pentru a nu curge compozitia de spanac in timpul coacerii. Bucatiile de carne se aseaza intr-o tava, iar pe deasupra se condimenteaza cu sare, delikat si piper dupa gust. Eu am asezat pieptul de curcan in tava alaturi de muschiuletii umpluti cu carnati:

http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/muschiuleti_umpluti_cu_carnati-9776/? highlight=muschiuleti
... iar deasupra am asezat un pui de casa pe un suport. In tava se pune supa de pui sau apa, in asa fel incat sa ajunga pana la jumatatea pieptului de curcan.

Peste se pune uleiul, piperul boabe, foile de dafin si dupa dorinta fiecaruia se pot pun si legumele de la supa. Pieptul de curcan se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se patrunde si apa scade.
Dupa ce s-a facut se scote din tava, se taie bucatele potrivite (se taie de-a latul pieptului de curcan, precum o rulada) si se serveste cald, langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita
Saramura de pui

Saramura de pui

Saramura de pui
Cele mai apreciate rețete
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
1
Dulciuri

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...

Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racoros
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
2
Dulciuri

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor

Savarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...

Savarine cu frisca - desert delicat si racoritor
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
3
Carte de bucate

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate

Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...

Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicate
Prajitura cu Nuca
4
Dulciuri

Prajitura cu Nuca

Prajitura cu Nuca
Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
5
Borsuri, supe, ciorbe

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)

Ciorba de Spanac si Grausor (Untisor)
Parteneri
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.