Piept de Curcan Umplut

Complexitate
redusa
Piept de Curcan Umplut

Ingrediente

  • pieptul de la un curcan
  • 600 gr spanac congelat si tocat
  • 300 gr cascaval
  • sare, piper, delikat, foi de dafin si piper boabe, toate se pun dupa gust
  • 100 ml ulei
  • supa de pui sau apa
  • scobitori

Mod de preparare

Se taie cascavalulul cubulete, se amesteca cu spanacul si se condimenteaza cu sare, piper si delikat dupa gust.
Pieptul de curcan se taie in doua bucati egale, dupa care se taie pe orizontala, formandu-se astfel un buzunarel ce se umple cu compozitia de spanac. Compozitia se adauga in buzunarel cu ajutorul unei linguri.

Se infig scobitori din loc in loc, pe partea taiata a carni, pentru a nu curge compozitia de spanac in timpul coacerii. Bucatiile de carne se aseaza intr-o tava, iar pe deasupra se condimenteaza cu sare, delikat si piper dupa gust. Eu am asezat pieptul de curcan in tava alaturi de muschiuletii umpluti cu carnati:

http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/muschiuleti_umpluti_cu_carnati-9776/? highlight=muschiuleti
... iar deasupra am asezat un pui de casa pe un suport. In tava se pune supa de pui sau apa, in asa fel incat sa ajunga pana la jumatatea pieptului de curcan.

Peste se pune uleiul, piperul boabe, foile de dafin si dupa dorinta fiecaruia se pot pun si legumele de la supa. Pieptul de curcan se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se patrunde si apa scade.
Dupa ce s-a facut se scote din tava, se taie bucatele potrivite (se taie de-a latul pieptului de curcan, precum o rulada) si se serveste cald, langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos
Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor
Cartofi Noi Umpluti, Pane

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Cartofi Noi Umpluti, Pane
Cele mai apreciate rețete
Prajitura rasturnata cu visine si caise
1
Dulciuri

Prajitura rasturnata cu visine si caise

Prajitura rasturnata cu visine si caise
Bors cu loboda rosie, reteta de post
2
Borsuri, supe, ciorbe

Bors cu loboda rosie, reteta de post

Bors cu loboda rosie, reteta de post
Inghetata de trandafiri si banane
3
Dulciuri

Inghetata de trandafiri si banane

Inghetata de trandafiri si banane
Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
4
Carte de bucate

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat

Supa de linte turceasca (Mercimek Çorbası) este o reteta traditionala si foarte populara in bucataria turceasca. Este o...

Supa de linte turceasca - delicioasa, sanatoasa si usor de preparat
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
5
Carte de bucate

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza

Reteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...

Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza
Parteneri
Aripi picante cu garnitura de dovleac copt
Bucataras.RO

Aripi picante cu garnitura de dovleac copt

Initial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...

Aripi picante cu garnitura de dovleac copt
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti