Piept de Curcan Umplut

Postat pe: 10-01-2012
(0)

Ingrediente

pieptul de la un curcan
600 gr spanac congelat si tocat
300 gr cascaval
sare, piper, delikat, foi de dafin si piper boabe, toate se pun dupa gust
100 ml ulei
supa de pui sau apa
scobitori

Mod de preparare

Se taie cascavalulul cubulete, se amesteca cu spanacul si se condimenteaza cu sare, piper si delikat dupa gust.
Pieptul de curcan se taie in doua bucati egale, dupa care se taie pe orizontala, formandu-se astfel un buzunarel ce se umple cu compozitia de spanac. Compozitia se adauga in buzunarel cu ajutorul unei linguri.

Se infig scobitori din loc in loc, pe partea taiata a carni, pentru a nu curge compozitia de spanac in timpul coacerii. Bucatiile de carne se aseaza intr-o tava, iar pe deasupra se condimenteaza cu sare, delikat si piper dupa gust. Eu am asezat pieptul de curcan in tava alaturi de muschiuletii umpluti cu carnati:

http: //www. Reteteculinare. Ro/forum/discutii/muschiuleti_umpluti_cu_carnati-9776/? highlight=muschiuleti
... iar deasupra am asezat un pui de casa pe un suport. In tava se pune supa de pui sau apa, in asa fel incat sa ajunga pana la jumatatea pieptului de curcan.

Peste se pune uleiul, piperul boabe, foile de dafin si dupa dorinta fiecaruia se pot pun si legumele de la supa. Pieptul de curcan se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se patrunde si apa scade.
Dupa ce s-a facut se scote din tava, se taie bucatele potrivite (se taie de-a latul pieptului de curcan, precum o rulada) si se serveste cald, langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Piept de Curcan Umplut" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Piept de Curcan Umplut