Se ia fiecare muschiulet, se face o gaura prin mijlocul acestuia cu ajutorul unui cutit mic si ascutit, fara al taia spre exterior. In interiorul acestuia se baga 3 carnati, nu conteaza pozitia acestora sau lungimea, acestia pot sa fie si mai mari.
Dupa ce am terminat de bagat carnatii, muschiuletii se codimenteaza si se pun intr-o tava. In tava se pune supa de pui sau apa, in asa fel incat sa depaseasca putin muschiuletii. Peste se pune uleiul, piperul, foile de dafin si dupa dorinta fiecaruia se pot pune si legumele de la supa. Muschiuletii se da la cuptor si se lasa la foc potrivit pana se patrund si apa scade.
Eu am asezat muschiuletii in tava alaturi de un piept de curcan, iar deasupra am asezat un pui de casa pe un suport (puiul a fiert cu niste legume mai inaite, iar supa am folosit-o la umplerea tavii pentru muschiuleti si pieptul de curcan).
Dupa ce s-au facut muschiuletii, se scot din tava si se servesc calzi, langa garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Covrigii cu mac si sare sunt o alegere populara pentru micul dejun, gustare sau chiar o rontaiala rapida in timpul zilei....
Covrigi cu mac si sare - rontaiala perfectaPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorUn chec foarte gustos care a disparut mult mai repede decat m-as fi asteptat. Este cu suc de portocale in compozitie si...
Chec cu portocaleIncearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos
Comentarii