Carnea batuta felii subtiri,trecuta prin faina se pune la prajit in 50 gr.unt. Se rumenesc pe ambele parti ,se stropeste cu cognacul si se flambeaza.Se pune sare si piper dupa gust.
Se acopera si se lasa la calit.Se adauga untul ramas, putin vin alb, jumatate pahar vin alb, jumatate pahar baza supa si abundent ulei cu trufe negre.
Pe un platou se pun feliile de carne, garnitura de cartofi sau legume, si desupra cateva felii de trufe.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii