Muschiulet de vita cu picaturi de ulei cu trufe negre

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane:
  • 6 felii muschiulet vita
  • 100 gr Unt
  • un catel usturoi
  • cognac sau brandy
  • faina,
  • sare, piper, vin alb,
  • baza supa de carne
  • ulei cu trufe negre

Mod de preparare

Carnea batuta felii subtiri,trecuta prin faina se pune la prajit in 50 gr.unt. Se rumenesc pe ambele parti ,se stropeste cu cognacul si se flambeaza.Se pune sare si piper dupa gust.

Se acopera si se lasa la calit.Se adauga untul ramas, putin vin alb, jumatate pahar vin alb, jumatate pahar baza supa si abundent ulei cu trufe negre.


Pe un platou se pun feliile de carne, garnitura de cartofi sau legume, si desupra cateva felii de trufe.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide
Friptura De Miel

Friptura De Miel

Friptura De Miel
Drob de Miel

Drob de Miel

Drob de Miel
Cele mai apreciate rețete
Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
1
Aperitive

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa

Ouale rosii vopsite cu coji de ceapa au la baza o tehnică tradițională de vopsire a ouălor atât simplă, cât și plină...

Oua rosii vopsite cu coji de ceapa
Prajitura Kinder Bueno
2
Dulciuri

Prajitura Kinder Bueno

Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...

Prajitura Kinder Bueno
Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
3
Dulciuri

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata

Napolitanele cu nuca, caramel si glazura de ciocolata
Cornulete cu Nuca II
4
Dulciuri

Cornulete cu Nuca II

Cornulete cu Nuca II
Pasca cu aluat de cozonac
5
Dulciuri

Pasca cu aluat de cozonac

Pasca cu aluat de cozonac
Parteneri
Desert pariziene cu branza dulce
Bucataras.RO

Desert pariziene cu branza dulce

Primele pariziene pe care le fac sunt cu brânză dulce, pentru că aceasta este umplutura care place mai mult, la modul...

Desert pariziene cu branza dulce
Cozonac pufos cu aluat oparit
Culinar.RO

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Pasca traditionala
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala