Carnea spalata, se aseaza intr-o tava.
Separat, se amesteca mierea, otetul, zaharul vanilat, ardeiul iute tocat, mustarul, sarea si piperul, dupa gust. Cu acest amestec se ung bucatile de carne, pastrand insa putin sos.
Se la tava la cuptor, la foc potrivit, pt. 50 minute.
La fiecare 15 minute, se ung bucatile de carne cu sosul oprit.
Mierea si zaharul vanilat dau carnii o culoare aramie si un gust deosebit. Se poate servi cu legume fierte.
Reteta simpla si delicioasa de batoane de mozzarella pane, crocante la exterior si cu branza topita la interior. Ingrediente,...
Batoane pane de mozzarella - crocante si delicioaseTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaFeta saganaki este un aperitiv grecesc clasic. Bucură-te de gustul îmbietor al brânzei feta acoperită de o...
Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecescAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii