Muschiulet de Porc in Sos Dulce-picant

Postat pe: 14-05-2009
(1)

Ingrediente

2 bucati muschiulet de porc
100 g miere de albine
2 linguri otet
1 lingura zahar vanilat
1/2 ardei iute
1 lingurita mustar
sare
piper

Mod de preparare

Carnea spalata, se aseaza intr-o tava.

Separat, se amesteca mierea, otetul, zaharul vanilat, ardeiul iute tocat, mustarul, sarea si piperul, dupa gust. Cu acest amestec se ung bucatile de carne, pastrand insa putin sos.

Se la tava la cuptor, la foc potrivit, pt. 50 minute.
La fiecare 15 minute, se ung bucatile de carne cu sosul oprit.
Mierea si zaharul vanilat dau carnii o culoare aramie si un gust deosebit. Se poate servi cu legume fierte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Muschiulet de Porc in Sos Dulce-picant" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

bucataru1
•  19.12.2011 22:34:25

un cacat de mancare scuzatim vocabularul dar sunt revoltat deoarece aceasta reteta e ste dezgustatoare

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Muschiulet de Porc in Sos Dulce-picant