Frecati muschiul pe ambele parti cu usturoi. Asezonati-l cu sare si piper si puneti-l deoparte.
Folositi polita superioara, pentru ca muschiul sa fie asezat cat mai sus in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 240 grade c si puneti carnea direct pe polita, lasand-o sa se faca minim 8 minute sau dupa preferinte
Timp de preparare:
in sange: 8-10 min
mediu: 12 min
bine facut: 14 min
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii