Frecati muschiul pe ambele parti cu usturoi. Asezonati-l cu sare si piper si puneti-l deoparte.
Folositi polita superioara, pentru ca muschiul sa fie asezat cat mai sus in bolul de sticla al cuptorului. Reglati temperatura cuptorului la 240 grade c si puneti carnea direct pe polita, lasand-o sa se faca minim 8 minute sau dupa preferinte
Timp de preparare:
in sange: 8-10 min
mediu: 12 min
bine facut: 14 min
- cuptor cu convectie, cu sau fara halogen
(sursa: Iuliajewel)

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii