Bicarbonatul se stinge cu 250 ml. apa minerala, se pune peste amestecul de carne, se adauga toate condimentele si se amesteca foarte bine. Daca compozitia este prea groasa, se mai adauga 125 ml apa minerala.
Pofta buna!!!
Se poate pune si carne de miel (oaie).
Cantitatile se pot dubla in functie de preferinte.
Condimentele de asemenea se pot pune mai mult sau mai putin dupa gustul fiecaruia.
Se incinge gratarul foarte bine si se pun micii lasindu-se cam 5 min pe fiecare parte!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii