Mici Danieluta

Postat pe: 15-06-2011
(2)

Ingrediente

1/2 kg carne de vaca (mai grasa)
1/2 kg carne de porc (mai grasa)
1/2 capatina usturoi
1 lingurita boia dulce
2 lingurite bicarbonat de sodiu
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita cimbru
1 lingurita condimente de mici

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Bicarbonatul se stinge cu 250 ml. apa minerala, se pune peste amestecul de carne, se adauga toate condimentele si se amesteca foarte bine. Daca compozitia este prea groasa, se mai adauga 125 ml apa minerala.

Pofta buna!!!
Se poate pune si carne de miel (oaie).
Cantitatile se pot dubla in functie de preferinte.
Condimentele de asemenea se pot pune mai mult sau mai putin dupa gustul fiecaruia.
Se incinge gratarul foarte bine si se pun micii lasindu-se cam 5 min pe fiecare parte!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Mici Danieluta" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Danieluta
•  11.01.2013 19:28:55

Iulia,iti multumesc frumos pentru aprecieri si pentru sfat(cu tinutul in frigider pina a doua zi)!

iuliajewel
•  22.06.2011 12:17:16

Aplauze! Danieluta, daca tii peste noapte compozitia in frigider, a doua zi este si mai buna - ca sa nu mai spun ca si mai pufoasa (bicarbonatul se activeaza incet-incet intre timp)

BRAVOOOO !

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Mici Danieluta