Medalioane macelaresti

Complexitate
redusa
Medalioane macelaresti

Ingrediente

  • 600 gr carne porc (cotlet, pulpa, ceafa )
  • sare, piper macinat
  • 2 linguri rama
  • 1 ceapa rosie
  • 3-4 castraveti murati
  • 200 gr sunca presata
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Carnea de porc se taie felii de grosimea unui deget , se sareaza si pipereaza. Castravetii si sunca se taie fasii cat mai subtiri .
Intr-o tigaie mai mare se topeste rama si se caleste in el ceapa rosie taiata marunt ,apoi se pune carnea codimentata la prajit.

Daca carnea s-a prajit si este frumos rumenita pe ambele parti ,adaugam in tigaie si castravetii si sunca taiata fasii si lasam sa se prajeasca impreuna 2-3 minute.

Se serveste cu cartofi natur si se presara totul in farfurie cu patrunjel verde tocat . Se mai poate orna cu felii de ceapa rosie taiata rondele, cu rosii taiate cubulete .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)