Slanina se taie fasii subtiri, se da prin condimenta-ceapa si usturoi, zdrobite, maghiran, sare, piper.
Se lasa apoi la inghetet, in congelator si abia dupa aceea se impaneaza carnea, dar nu inainte ca fasiile de slanina, atunci scoase din congelator sa se intepe din loc in loc cu un cutit ascutit, facand mici fante(gaurele) in ea.
Reprezinta o modalitate destul de frecventa de imbunatatire a gustului carnurilor slabe, mai ales a carnii de vitel, de vanat, precum si a carnii slabe de pasare.
In timpul prajirii, inabusirii sau frigerii, slanina se topeste partial, grasimea patrunde in carne facand-o mai suculenta, dar din pacate si mai calorica, mai greu digerabila.
Carnea slaba mai poate fi fripta si infasurata in sorici cu putina grasime pe ei.
Aceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAcesti dovlecei sunt umpluți cu un amestec bogat de piept de pui, cascaval, mozzarella, ciuperci, bacon si ierburi...
Dovlecei umpluti - reteta practica si rapidaO salată caldă cu câteva ingrediente simple și bune reprezintă o alegere gustoasă pentru fiecare zi. Această...
Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasăCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii