Impanarea Carnii cu Slanina

Complexitate
redusa
Impanarea Carnii cu Slanina

Ingrediente

  • Pentru 1 kg de carne avem nevoie de:
  • -fasii subtiri de slanina
  • -1 ceapa
  • -2 catei de usturoi
  • -maghiran
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Slanina se taie fasii subtiri, se da prin condimenta-ceapa si usturoi, zdrobite, maghiran, sare, piper.

Se lasa apoi la inghetet, in congelator si abia dupa aceea se impaneaza carnea, dar nu inainte ca fasiile de slanina, atunci scoase din congelator sa se intepe din loc in loc cu un cutit ascutit, facand mici fante(gaurele) in ea.
Reprezinta o modalitate destul de frecventa de imbunatatire a gustului carnurilor slabe, mai ales a carnii de vitel, de vanat, precum si a carnii slabe de pasare.

In timpul prajirii, inabusirii sau frigerii, slanina se topeste partial, grasimea patrunde in carne facand-o mai suculenta, dar din pacate si mai calorica, mai greu digerabila.

Carnea slaba mai poate fi fripta si infasurata in sorici cu putina grasime pe ei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Salata de fasole alba cu legume
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)