Slanina se taie fasii subtiri, se da prin condimenta-ceapa si usturoi, zdrobite, maghiran, sare, piper.
Se lasa apoi la inghetet, in congelator si abia dupa aceea se impaneaza carnea, dar nu inainte ca fasiile de slanina, atunci scoase din congelator sa se intepe din loc in loc cu un cutit ascutit, facand mici fante(gaurele) in ea.
Reprezinta o modalitate destul de frecventa de imbunatatire a gustului carnurilor slabe, mai ales a carnii de vitel, de vanat, precum si a carnii slabe de pasare.
In timpul prajirii, inabusirii sau frigerii, slanina se topeste partial, grasimea patrunde in carne facand-o mai suculenta, dar din pacate si mai calorica, mai greu digerabila.
Carnea slaba mai poate fi fripta si infasurata in sorici cu putina grasime pe ei.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii