Am pus intr-o cratita pulpele de pui, fara piele, am taiat ardeiul felii si l-am pus pe sub pulpite, usturoiul l-am asezat peste pulpe, mai imprastiat putin, am pus sare si piper. Apoi am turnat deasupra putin ulei, cam 50 ml si am turnat apa pana am acoperit carnea pe trei sferturi, am pus capac si am lasat la foc mic pe aragaz.
Din cand in cand mai adaugam putina apa, cat sa nu se prinda pe fundul cratitei, dar nici sa nu acopar carnea prea mult. De cate ori adaugam apa mai intorceam si carnea, sa se prajeasca, si sa se inmoaie uniform pe ambele parti. Cand a fost destul de fiarta, am luat capacul de pe cratita si am lasat sa se rumeneasca carnea, avand grija sa o intorc destul de des ca sa nu se arda. Procesul nu este indelungat (poate 45 de minute).
Am facut langa si o mancare de mazare, niste salam de biscuiti si niste fructe cu iaurt, ca desert si uite intr-o ora jumate am avut mancarea gata.
Intr-un vas, se pun untura moale, zaharul, oul si laptele. Se amesteca bine cu ajutorul unui mixer, apoi se adauga faina...
Prajitura cu foi si gem de pruneSe separă galbenusurile de albusuri. Peste gălbenușuri se pune cu un praf de sare. Sarea va intensifica culoarea lor....
Savarine cu friscaPrajitura Tosca are o combinație de texturi ce te cuceresc atât vizual cât și ca gust. Blatul din albușuri cu mac și...
Prajitura Tosca
Comentarii
Adaugă comentariu