Am pus intr-o cratita pulpele de pui, fara piele, am taiat ardeiul felii si l-am pus pe sub pulpite, usturoiul l-am asezat peste pulpe, mai imprastiat putin, am pus sare si piper. Apoi am turnat deasupra putin ulei, cam 50 ml si am turnat apa pana am acoperit carnea pe trei sferturi, am pus capac si am lasat la foc mic pe aragaz.
Din cand in cand mai adaugam putina apa, cat sa nu se prinda pe fundul cratitei, dar nici sa nu acopar carnea prea mult. De cate ori adaugam apa mai intorceam si carnea, sa se prajeasca, si sa se inmoaie uniform pe ambele parti. Cand a fost destul de fiarta, am luat capacul de pe cratita si am lasat sa se rumeneasca carnea, avand grija sa o intorc destul de des ca sa nu se arda. Procesul nu este indelungat (poate 45 de minute).
Am facut langa si o mancare de mazare, niste salam de biscuiti si niste fructe cu iaurt, ca desert si uite intr-o ora jumate am avut mancarea gata.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaReteta delicioasa de dovlecei umpluti cu pui si crusta de branza, usor de preparat, perfecta pentru o masa sanatoasa si...
Dovlecei umpluti cu pui si crusta de branzaDe cand am vazut reteta am zis ca o incerc;)este un preparat foarte satios!
Vinete evantaiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Comentarii