Fripturica de Pui

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

7 pulpe de pui
4 catei de usturoi
1 ardei rosu ( gras)
putin ulei de masline, floarea soarelui etc Eu am pus de arahide (aprox 50 ml sau mai putin)
sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

50min
Am pus intr-o cratita pulpele de pui, fara piele, am taiat ardeiul felii si l-am pus pe sub pulpite, usturoiul l-am asezat peste pulpe, mai imprastiat putin, am pus sare si piper. Apoi am turnat deasupra putin ulei, cam 50 ml si am turnat apa pana am acoperit carnea pe trei sferturi, am pus capac si am lasat la foc mic pe aragaz.

Din cand in cand mai adaugam putina apa, cat sa nu se prinda pe fundul cratitei, dar nici sa nu acopar carnea prea mult. De cate ori adaugam apa mai intorceam si carnea, sa se prajeasca, si sa se inmoaie uniform pe ambele parti. Cand a fost destul de fiarta, am luat capacul de pe cratita si am lasat sa se rumeneasca carnea, avand grija sa o intorc destul de des ca sa nu se arda. Procesul nu este indelungat (poate 45 de minute).

Am facut langa si o mancare de mazare, niste salam de biscuiti si niste fructe cu iaurt, ca desert si uite intr-o ora jumate am avut mancarea gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Fripturica de Pui" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

zvetlana
•  16.02.2016 22:35:24

VREI sa castigi 5 $ la fiecare link primit? Intra pe http://cashwork.xyz/?id=49236

pupi
•  30.08.2009 00:35:55

mersi

madallina
•  29.08.2009 20:57:28

bunutza

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Fripturica de Pui