Friptura ungureasca cu vinete

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

800 g muschi de vaca
140 g ulei
2 vinete
1/2 kg cartofi
40 g unt
3 cepe
1 lingurita boia de ardei dulce
4 ardei grasi
2 linguri bulion de rosii
sare

Mod de preparare

Se curata si se taie muschiul in felii groase. Se presara sare si boia de ardei dulce si se inabusa in ulei, cu ardeii copti, curatati si taiati bucatele si cu bulionul. Separat se pregatesc rondele de vinete prajite in ulei si cartofi fierti, taiati cuburi mici si amestecati cu unt. Se asaza pe marginea farfuriei feliile de muschi peste feliile de vinete, iar la mijloc, cartofii. Se stropeste totul cu sosul de la prajit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura ungureasca cu vinete" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

acul
•  11.09.2010 13:48:24

ce faci cu ceapa?

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura ungureasca cu vinete