Se infierbinta intr-o cratita untura cu cele 4 felii de carne. Nu se acopera cratita. Se lasa sa se rumeneasca timp de 12 minute pe fiecare parte, se reduce focul si se mai lasa sa clocoteasca incet cam 20 minute. Intr-o farfurie incalzita cu ulei se taie marunt usturoiul, apoi se amesteca cu mustarul, sare, piper si patrunjelul tocat. Se toarna sosul in farfurie, se aseaza cotletele si se intorc in sos; se tine farfuria la cald pe aragaz. Se scoate grasimea din cratita, se toarna vreo 3-4 linguri de apa calda, apoi se pune peste cotlete
Papricasul de pui cu galuste este unul dintre cele mai cunoscute feluri de mancare traditionale unguresti.
Papricas de pui cu galuste - gustos si savurosSalata asortata de iarna este o muratura pe care o pregatesc in fiecare an, deoarece se insoteste foarte bine cu fripturi,...
Salata asortata de iarna - o muratura delicioasaAceasta reteta de prajitura este perfecta pentru sarbatorile de iarna. Perele posate in vin surprind toate aromele iernii,...
Prajitura aromata cu pere intregiIncercati aceasta reteta simpla si gustoasa de clatite pufoase (pancakes). Cu doar cateva ingrediente de baza, veti obtine...
Clatite pufoase. Reteta simpla si gustoasa de pancakes
Comentarii