Se curata carnea de pielite, se desface cu un cutit ascutit, se bate usor cu un batator de lemn, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se pune intr-o tava ce poate sta la cuptor, se acopera cu o ceasca de ulei si una de apa si se frige la foc potrivit o ora. Se intoarce si se stropeste cu sosul in care s-a fript. Se mai adauga apa din cind in cind, daca sosul a scazut prea tare. Cind friptura este gata, se toarna deasupra un pahar cu sos de tomate usor indulcit si se presara cu patrunjel verde tocat. . .
Friptura se serveste calda, cu garnitura de legume si salata. In functie de preferinte este recomandat a se servi cu un pahar de vin alb. . . POFTA BUNA! !
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietor Perfecte pentru un pranz de duminica! Sunt atat de fragede si gustoase, de te lingi pe degete! Reteta video pas cu pas...
Coaste de porc cu cartofi noiCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii