Friptura Impletita

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

un muschi de porc sau un piept de pui
un ardei gras rosu
un ardei gras verde
cateva fire ceapa verde
morcov
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se spala carnea, se sterge sa fie uscata, se taie fasii pe lung subtiri, se taie toate legumele pe lung si se impleteste din carne si legume o codita in care sa intre si un fir de ceapa verde. Se prinde cu scobitori, se presara sare si piper si se pune in tava unsa cu ulei la cuptorul cald 30 minute. La sfarsit se stropeste cu un pahar vin alb si este gata.
Se serveste calda cu cartofi natur si salata de sfecla rosie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura Impletita" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

cameliastefania
•  01.05.2009 17:29:41

Si mie imi place ideea!

lucia_bp
•  03.02.2009 10:28:11

S-ar fi asortat cu niste poze,alaturi.

lucia_bp
•  03.02.2009 10:26:09

Imi place ideea !O sa o aplic !Multumesc!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura Impletita