Friptura Din Ciocanele de Pui, la Cuptor

Complexitate
redusa
Friptura Din Ciocanele de Pui, la Cuptor

Ingrediente

  • -12 bucati ciocanele de pui
  • -4 linguri ulei de masline
  • -sare
  • -piper
  • -2-3 foi dafin
  • -2 linguri boia
  • -3 linguri faina
  • -cate1 ardei rosu si unul verde, taiat cubulete
  • -100 g sunca afumata, taiata cuburi
  • -8 cepe verzi sau din cele mici folosite pentru murat
  • -1 cana supa pui
  • -1 cana vin alb, sec

Mod de preparare

Sarati, piperati si condimentati cu boia din abundenta ciocanelele, apoi treceti-le prin faina.

Prajiti-le in ulei incins, la foc mediu, cateva minute, pe fiecare parte.

Scoateti-le si caliti in uleiul ramas, intai sunca, apoi ardeii si ceapa verde, numai bulbii (puteti sa lasati bulbii netaiati).

Asezati intr-o tava pentru cuptor ciocanelele prajite, astfel incat sa formeze un singur strat, cat mai compact si presarati generos, peste ele, faina ramasa.

Asezati in spatiile dintre pulpe ceapa, dafinul, sunca si ardeii.
Adaugati supa, vinul si uleiul de la prajit.

Dati la cuptorul incins, pana ce carnea este facuta si rumenita frumos, iar sosul este legat.

Serviti fierbinte cu garnitura preferata si salata de sezon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere

Tort cu crema de iaurt moca si pere
Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata

Mancarica de legume gratinata
Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc

Luscos Ardelenesc