Curatam cartofii, ceapa si taiem rondele. Gutuia o taiem felii subtiri de max. 1 cm. Ordinea in tava: punem mai intai cartofii, urmati de ceapa, pulpele de pui, gutuile. Codimentam dupa gust. Adaugam o cana de apa , acoperim cu folie de aluminiu si bagam la cuptor pentru 40 de minute. Luam folia si mai dam la cuptor inca 10-15 minute pentru a da culoare pulpelor. Nu uitam sa punem acum pulpele la suprafata!
Se serveste cu muraturi sau o salata acrisoara!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii