Ingrediente
● 1 pui |
● 6 cartofi, curatati de coaja si taiati in sferturi |
● 1 cutie de pulpa de rosii |
● 2 legaturi patrunjel verde |
● 1 lingurita busuioc uscat |
● 1 capatana de usturoi |
● sare, piper |
● 3 linguri ulei |
● 1 jumatate de ceasca de parmezan ras |
Mod de preparare
Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie. Intr-o tava de friptura toarna suficient ulei ca sa acopere fundul tavii. Asaza bucatile de pui si printre ele feliile de cartofi. Adauga pulpa de rosii, busuiocul, cateii de usturoi curatati, apoi condimenteaza dupa gust cu sare si piper. La sfarsit presara cascavalul ras si toarna deasupra cele 3 linguri de ulei. Coace la cuptor aproximativ o ora, la foc potrivit, pana puiul este facut. Scoate de la cuptor si presara deasupra patrunjel verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 25.07.2010 15:37:58
Incercati sa nu puneti pulpa de rosii ; in schimb, presarati pe bucatile de pui 1/4 lingurita rasa de cardamom (se gaseste in comert), iar cascavalul ras presarati-l in ultimele 5-7 min., altfel se topeste prea mult si nu-si mai pastreaza aroma.