Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 6 cartofi, curatati de coaja si taiati in sferturi
  • 1 cutie de pulpa de rosii
  • 2 legaturi patrunjel verde
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 capatana de usturoi
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
  • 1 jumatate de ceasca de parmezan ras

Mod de preparare

Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie. Intr-o tava de friptura toarna suficient ulei ca sa acopere fundul tavii. Asaza bucatile de pui si printre ele feliile de cartofi. Adauga pulpa de rosii, busuiocul, cateii de usturoi curatati, apoi condimenteaza dupa gust cu sare si piper. La sfarsit presara cascavalul ras si toarna deasupra cele 3 linguri de ulei. Coace la cuptor aproximativ o ora, la foc potrivit, pana puiul este facut. Scoate de la cuptor si presara deasupra patrunjel verde, tocat marunt.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mucenici Moldovenesti

Mucenici Moldovenesti

Mucenici Moldovenesti
Tocana de cartofi cu piept de pui

Tocana de cartofi cu piept de pui

Tocana de cartofi cu piept de pui
Prajitura insiropata cu foi de placinta si crema de iaurt

Prajitura insiropata cu foi de placinta si crema de iaurt

Prajitura insiropata cu foi de placinta si crema de iaurt
Cele mai apreciate rețete
Sos (dip) de Usturoi
1
Garnituri

Sos (dip) de Usturoi

Sos (dip) de Usturoi
Prajitura Sireata
3
Dulciuri

Prajitura Sireata

Prajitura Sireata
Chec marmorat
4
Dulciuri

Chec marmorat

Chec marmorat
Cremes A la Cluj
5
Dulciuri

Cremes A la Cluj

Cremes A la Cluj
Parteneri
Reteta de mucenici moldovenesti
Culinar.RO

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti