Friptura de pui cu cartofi la cuptor

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 pui
6 cartofi, curatati de coaja si taiati in sferturi
1 cutie de pulpa de rosii
2 legaturi patrunjel verde
1 lingurita busuioc uscat
1 capatana de usturoi
sare, piper
3 linguri ulei
1 jumatate de ceasca de parmezan ras

Mod de preparare

Portioneaza puiul, spala bine bucatile de carne si zvanta-le cu un prosop de hartie. Intr-o tava de friptura toarna suficient ulei ca sa acopere fundul tavii. Asaza bucatile de pui si printre ele feliile de cartofi. Adauga pulpa de rosii, busuiocul, cateii de usturoi curatati, apoi condimenteaza dupa gust cu sare si piper. La sfarsit presara cascavalul ras si toarna deasupra cele 3 linguri de ulei. Coace la cuptor aproximativ o ora, la foc potrivit, pana puiul este facut. Scoate de la cuptor si presara deasupra patrunjel verde, tocat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de pui cu cartofi la cuptor" nu uita sa ii faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

andy_liescu
•  25.07.2010 15:37:58

Incercati sa nu puneti pulpa de rosii ; in schimb, presarati pe bucatile de pui 1/4 lingurita rasa de cardamom (se gaseste in comert), iar cascavalul ras presarati-l in ultimele 5-7 min., altfel se topeste prea mult si nu-si mai pastreaza aroma.

bianca_marinela
•  09.06.2010 11:55:39

delicios............

jasper
•  25.02.2010 00:09:12

mama ii face f buni

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de pui cu cartofi la cuptor