Se toaca ceapa felii grosute, usturoiul se taie la fel, de asemenea si ardeiul. Intr-o tigaie mai inalta se pune uleiul la incins, dupa care se adauga ceapa, usturoiul, ardeiul dupa care se pune si puiul. Se condimenteaza si se pune si frunzele de patrunjel. Se mesteca bine pana la omogenizare. Se lasa la prajit pana se rumeneste.
Daca nu doriti sa fie tare, inainte de a opri focul puteti adauga 2 cani de apa si mai lasati 15 minute la foc, dupa care puteti servi. Se poate servi cu cartofi natur sau un pilaf de orez!
Incercati, mie imi iasa magnific!
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii