Friptura de Porc la Tava cu Legume

Postat pe: 07-01-2009
(1)

Ingrediente

carne de porc
carnat de porc
ceapa 1 buc
1 buc morcov
varza de bruxellees 10 buc (sunt mici)
1 mar
1 cartof
sare
boia
piper
1 canita de vin rosu

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h:30min
Se taie carnea de porc ca ptr. gratar ( 3, 4 buc), se condimenteaza cu sare, piper, boia si impreuna cu carnatul (2-3 buc), se aseaza in tava.

Printre carne si carnati se aseaza morcovii taiati cubulete, ceapa pestisori. se toarna apa atat cat le acopera si se da la cuptor.

Dupa cam 45 min de fiert, asezam varza de bruxelles printre carne si carnat, cartoful taiat in 4 sau felii si un mar la fel taiat bucati. Peste mai punem apa daca e nevoie si adaugam 1 canita de vin rosu. Mai lasam la fiert pana se patrunde bine. Daca mai avem nevoie punem condimente dupa gust.

Pofta buna! !
- o friptura foarte buna care merge cu un vin rosu demisec
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de Porc la Tava cu Legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

anaid
•  26.09.2009 20:10:02

super felicitari mai ales la o masa de duminica e bine venita

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Porc la Tava cu Legume