Se taie carnea de porc ca ptr. gratar ( 3, 4 buc), se condimenteaza cu sare, piper, boia si impreuna cu carnatul (2-3 buc), se aseaza in tava.
Printre carne si carnati se aseaza morcovii taiati cubulete, ceapa pestisori. se toarna apa atat cat le acopera si se da la cuptor.
Dupa cam 45 min de fiert, asezam varza de bruxelles printre carne si carnat, cartoful taiat in 4 sau felii si un mar la fel taiat bucati. Peste mai punem apa daca e nevoie si adaugam 1 canita de vin rosu. Mai lasam la fiert pana se patrunde bine. Daca mai avem nevoie punem condimente dupa gust.
Pofta buna! !
- o friptura foarte buna care merge cu un vin rosu demisec
Daca va plac mancarurile usoare si delicioase , si daca va plac legumele din familia cruciferelor aceasta este o reteta...
Conopida gratinata cu sos de broccoliDulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
Comentarii