1. Slaninuta se taie in felii foarte subtiri.
2. Carnea se presara cu piper macinat, rozmarin tocat si 2 catei de usturoi pisati.
3. Se inveleste carnea in slaninuta si se leaga.
4. Imbracata, astfel se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor timp de 45 minute, intorcandu-l de cateva ori.
5. Dupa acest timp, se scoate din cuptor si se pun de jur imprejurul carnii cartofii intregi si restul de usturoi pisat.
6. Se stropesc cartofii cu ulei, se presara rozmarin si se introduce iar la cuptor pentru inca o ora, intorcand cartofii de cateva ori.
7. Dupa ce este gata se scoate friptura si cartofii din tava, apoi peste sosul ramas se toarna vinul si se lasa sa mai scada. Apoi se adauga un pahar cu apa si se mai lasa inca 5 minute pe foc mic. Se strecoara sosul si se potriveste la gust.
8. Se serveste pe platou impreuna cu cartofii si sosul alaturi.
Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...
Sarmalute asortatePrajitura cu foi și gem de prune este o delicatesa dulce și rafinata, care îmbina texturile si aromele subtile ale foilor...
Prajitura cu foi si gem de prune - prajitura dulce-acrisoaraPoate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii