1. Slaninuta se taie in felii foarte subtiri.
2. Carnea se presara cu piper macinat, rozmarin tocat si 2 catei de usturoi pisati.
3. Se inveleste carnea in slaninuta si se leaga.
4. Imbracata, astfel se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se da la cuptor timp de 45 minute, intorcandu-l de cateva ori.
5. Dupa acest timp, se scoate din cuptor si se pun de jur imprejurul carnii cartofii intregi si restul de usturoi pisat.
6. Se stropesc cartofii cu ulei, se presara rozmarin si se introduce iar la cuptor pentru inca o ora, intorcand cartofii de cateva ori.
7. Dupa ce este gata se scoate friptura si cartofii din tava, apoi peste sosul ramas se toarna vinul si se lasa sa mai scada. Apoi se adauga un pahar cu apa si se mai lasa inca 5 minute pe foc mic. Se strecoara sosul si se potriveste la gust.
8. Se serveste pe platou impreuna cu cartofii si sosul alaturi.
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii