Friptura de Porc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg de carne de cotlet fara os
  • 200 g cascaval feliat
  • 100 g kaiser felii
  • sare
  • piper
  • cimbru maruntit
  • 2 linguri mustar
  • 1/2 lingurita usturoi granule
  • 2 foi de dafin maruntite
  • 100 ml apa
  • 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se leaga cotletul sa stea bine strans cu ata de bucatarie (se trece ata de-a lungul cotletului apoi se trece pe grosimea cotletului la diferenta de circa 5 cm).

Se face cate o crestatura in cotlet la o diferenta de circa 5 cm si se pune la fiecare crestatura o felie de kaiser si una de cascaval. Se umplu crestaturile cu cascaval si kaiser. Intr-un pahar se face un amestec cu apa mustarul si condimentele, apoi se etaleaza pe intregimea cotletului.

Se baga la cuptor si se lasa circa 40 min.
Pentru mai multa savoare se lasa cotletul la macerat cateva ore. Se poate servi cu sos de piper si cartofi noi la cuptor.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Prajitura cu foi si gem de prune
1
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
2
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de iarna asortata
3
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu ciocolata si cocos
4
Dulciuri

Prajitura cu ciocolata si cocos

Prajitura cu ciocolata si cocos
Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac
5
Romania

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac

Prajitura Cremoasa cu Ness si Mac