Se leaga cotletul sa stea bine strans cu ata de bucatarie (se trece ata de-a lungul cotletului apoi se trece pe grosimea cotletului la diferenta de circa 5 cm).
Se face cate o crestatura in cotlet la o diferenta de circa 5 cm si se pune la fiecare crestatura o felie de kaiser si una de cascaval. Se umplu crestaturile cu cascaval si kaiser. Intr-un pahar se face un amestec cu apa mustarul si condimentele, apoi se etaleaza pe intregimea cotletului.
Se baga la cuptor si se lasa circa 40 min.
Pentru mai multa savoare se lasa cotletul la macerat cateva ore. Se poate servi cu sos de piper si cartofi noi la cuptor.
Pofta buna!
Ciorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorCiorba de ciolan afumat este o delicioasa si aromata specialitate culinara, indragita in bucataria traditionala romaneasca....
Ciorba de ciolan afumat - consistenta si aromataAm luat aceasta reteta de pe un site din Italia si am modificat-o putin. Sper sa va placa, mai ales daca sunteti mari...
Fusilli cu ton si rosiiRulouri dulci din aluat fraged, cu branza. Dacă îi lăsați până a doua zi, vor deveni și mai buni. Sfărâmicioși și...
Rulouri fragede cu branzaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii