Friptura de Porc

Postat pe: 20-12-2010
(0)

Ingrediente

1kg de carne de cotlet fara os
200 g cascaval feliat
100 g kaiser felii
sare
piper
cimbru maruntit
2 linguri mustar
1/2 lingurita usturoi granule
2 foi de dafin maruntite
100 ml apa
2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

1h
Se leaga cotletul sa stea bine strans cu ata de bucatarie (se trece ata de-a lungul cotletului apoi se trece pe grosimea cotletului la diferenta de circa 5 cm).

Se face cate o crestatura in cotlet la o diferenta de circa 5 cm si se pune la fiecare crestatura o felie de kaiser si una de cascaval. Se umplu crestaturile cu cascaval si kaiser. Intr-un pahar se face un amestec cu apa mustarul si condimentele, apoi se etaleaza pe intregimea cotletului.

Se baga la cuptor si se lasa circa 40 min.
Pentru mai multa savoare se lasa cotletul la macerat cateva ore. Se poate servi cu sos de piper si cartofi noi la cuptor.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de Porc" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Porc