Friptura de Miel (III)

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

carne de miel
condimente pt miel
1 cana vin alb
1 cana apa
1 cana ulei

Mod de preparare

Se alege carnea de miel pt friptura, se condimenteaza cu condimente pt miel, se aseaza intr-o tava, se pune apa ulei si vinul si se da la cuptor.

Se intoarce o data si apoi se lasa pana e gata.

Se serveste cu garnitura de cartofi piure sau cu orez, si salata sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura de Miel (III)" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura de Miel (III)