Spalam carnea, o punem in tava in care punem ulei, usturoiul taiat bucatele, ceapa taiata bucati. Punem la sf. si vin rosu sec, 3 cani.
Acoperim cu staniol si dam la cuptor 1 h 30 minute, pana se patrunde carnea. Ultimele 10 minute scoatem staniolul si lasam asa sa se rumeneasca putin carnea.
Am servit cu orez, mazare, varza de bruxelles.
Prajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateAceasta prajitura se bazeaza adesea pe baza de biscuiti sau blat de ciocolata fina, care este apoi umpluta cu o crema moale...
Prajitura Kinder BuenoAceste minunate costițe de porc au fost cele mai delicioase costițe pe care noi le-am mâncat până acum. Gustul...
Costițe picante de porc la cuptorCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparit
Comentarii