Friptura De Miel

Postat pe: 27-09-2010
(4)

Ingrediente

carne de miel: pulpe, coaste
condimente
4 catei usturoi
1 ceapa mare
putin ulei
3 cani de vin rosu sec
staniol
legume diverse

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Spalam carnea, o punem in tava in care punem ulei, usturoiul taiat bucatele, ceapa taiata bucati. Punem la sf. si vin rosu sec, 3 cani.

Acoperim cu staniol si dam la cuptor 1 h 30 minute, pana se patrunde carnea. Ultimele 10 minute scoatem staniolul si lasam asa sa se rumeneasca putin carnea.

Am servit cu orez, mazare, varza de bruxelles.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura De Miel" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

furnicuti
•  01.04.2010 18:08:40

atara excelent, felicitari :)

wedutza
•  11.03.2010 14:25:46

acu stiu si eu sa fac friptua de miel.........ms

tsilly
•  23.02.2010 15:47:32

imi lasa gura apa ! .. arata foarte bine

schmidt_alina
•  05.05.2009 12:48:06

am incercat reteta... si a iesit buna:) ms

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura De Miel