Friptura De Miel

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Friptura De Miel

Ingrediente

  • -carne de miel: pulpe, coaste
  • -condimente
  • -4 catei usturoi
  • -1 ceapa mare
  • -putin ulei
  • -3 cani de vin rosu sec
  • -staniol
  • -legume diverse

Mod de preparare

Spalam carnea, o punem in tava in care punem ulei, usturoiul taiat bucatele, ceapa taiata bucati. Punem la sf. si vin rosu sec, 3 cani.

Acoperim cu staniol si dam la cuptor 1 h 30 minute, pana se patrunde carnea. Ultimele 10 minute scoatem staniolul si lasam asa sa se rumeneasca putin carnea.

Am servit cu orez, mazare, varza de bruxelles.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa
Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.

Prajitura pufoasa cu piersici