Carnea de porc se spala bine si se taie feliute subtiri, groase de aproximativ 2 cm. Bucatelele se cresteaza usor, pot fi si bucatele mai subtiri dar aceste nu se cresteaza. Se ia pe rand cate o bucatica de carne, se condimenteaza cu sare, piper, piperul amestec, boiaua si oregano.
Dupa adaugarea fiecarui condiment pe rand, carnea se freaca foarte bine cu mana, pana ce condimentul respectiv patrunde bine in carne, dupa care se adauga urmatorul condiment.
Bucatelele de carne condimentate se aseaza pe rand, intinse bine, intr-un vas. Peste acestea se adauga curry si cateva frunze de usturoi verde taiate marunt. Operatiunea se repeta pana ce carnea se termina.
Separat se amesteca mustarul usor ca la maioneza, dupa care se toarna treptat berea.
Dupa ce se amesteca mustarul bine cu berea, iar compozitia a facut spuma, se toarna peste carnea condimentata. Incet incet se va duce berea si la fundul vasului, puteti face usoare gauri cu o lingura pe unde sa patrunda berea. Dar atentie sa nu deplasati bucatiile de carne.
Vasul cu carne se acopera cu un capac si se da la rece timp de aproximativ o zi.
Carnea se frige pe gratarul incins scoasa direct din compozitia de bere.
Friptura este foarte aromata si gustoasa si se serveste alaturi de garnitura dorita.
Pofta buna!!!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii