Friptura cu sos de legume

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg carne de porc (piept sau spata)
2 linguri de unt netopit
4 linguri de ulei
2 cepe
3-4 ciuperci mari
o lingurita de faina
1 pahar de vin alb
1 pahar zeama de carne
patrunjel verde
4-5 rosii
sare si piper

Mod de preparare

Alegeti carnea si taiati-o in bucati potrivite. Oasele puneti-le sa fiarba cu apa putina si o ceapa. Caliti carnea in unt combinat cu ulei, adaugati restul de ceapa, ciupercile taiate, patrunjelul si faina. Cind faina s-a aurit, puneti vinul, zeama de carne, rosiile (din conserve), apoi potriviti de sare si piper. Lasati sa fiarba incet, la cuptorul cu foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura cu sos de legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura cu sos de legume