Ingrediente
● 1 kg carne de porc (piept sau spata) |
● 2 linguri de unt netopit |
● 4 linguri de ulei |
● 2 cepe |
● 3-4 ciuperci mari |
● o lingurita de faina |
● 1 pahar de vin alb |
● 1 pahar zeama de carne |
● patrunjel verde |
● 4-5 rosii |
● sare si piper |
Mod de preparare
Alegeti carnea si taiati-o in bucati potrivite. Oasele puneti-le sa fiarba cu apa putina si o ceapa. Caliti carnea in unt combinat cu ulei, adaugati restul de ceapa, ciupercile taiate, patrunjelul si faina. Cind faina s-a aurit, puneti vinul, zeama de carne, rosiile (din conserve), apoi potriviti de sare si piper. Lasati sa fiarba incet, la cuptorul cu foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura cu sos de legume" nu uita sa ii faci un review.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura cu sos de legume" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany