Friptura cu sos de legume

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

1 kg carne de porc (piept sau spata)
2 linguri de unt netopit
4 linguri de ulei
2 cepe
3-4 ciuperci mari
o lingurita de faina
1 pahar de vin alb
1 pahar zeama de carne
patrunjel verde
4-5 rosii
sare si piper

Mod de preparare

Alegeti carnea si taiati-o in bucati potrivite. Oasele puneti-le sa fiarba cu apa putina si o ceapa. Caliti carnea in unt combinat cu ulei, adaugati restul de ceapa, ciupercile taiate, patrunjelul si faina. Cind faina s-a aurit, puneti vinul, zeama de carne, rosiile (din conserve), apoi potriviti de sare si piper. Lasati sa fiarba incet, la cuptorul cu foc mic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Friptura cu sos de legume" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura cu sos de legume