Friptura cu Gogosari si Vin Rosu

Postat pe: 23-10-2011
(0)

Ingrediente

1 kg carne macra de porc felii de 1,5 sau 2 cm grosime
3 lingurite sare
800 ml vin rosu
piper macinat
coriandru macinat
cimbru
8 catei de usturoi zdrobiti
3 linguri boia dulce
1 lingurita boia iute
6 gogosari taiati felii subtiri
5 linguri ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

2h
Se amesteca ultimele 10 ingrediente bine bine, apoi se adauga carnea si se va asigura ca toate partile bucatilor de carne sunt in contact cu marinada pe care am pregatit-o anterior.

Se lasa 4 ore sa stea, sa se marineze pentru un plus de aroma, un plus de fragezime.
Intr-o tava unsa cu ulei se rastoarna toate compozitia si se aranjeaza toate bucatile frumos, orizontal.
La 220 de grade se va coace 45 minute, intorcand din cand in cand feliile in sosul format.
Se poate servi cu o garnitura simpla, fara multe arome, pt ca aceasta friptura e condimentata. Un pahar de vin rosu poate fi un bun insotitor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Friptura cu Gogosari si Vin Rosu" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Friptura cu Gogosari si Vin Rosu