Frigărui de Fudulii de Curcan

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - o casoleta Fudulii de curcan de 0,5 kg
  • - o ceapa medie
  • - o jumatate ardei gras (gogosar)
  • - doua rosii mici
  • - 4-6 tepuse de bambus

Mod de preparare

Se spala fuduliile si se pun intr-un vas cu apa, sare si o lingurita de otet, cca 15 minute.

In timpul acesta se taie ceapa in patru, ardeiul bucați de 2 cm x 2 cm si rosiile in 4-6 buc.

Fuduliile, clatite si zvantate bine, se infing in tepuse, alternand cu ceapa, ardei, rosie.

Frigaruile astfel formate se pot prepara la gratar (exterior), la gril (in cuptor) sau pe plita incinsa.

Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru sau tarhon, dupa gust!

Se pot servi cu diferite garnituri (cartofi natur, cartofi copți...) si
salate de sezon / muraturi/ castraveciori murați sau in otet / de sfecla roșie... dupa gust!
Cui ii place, cu mujdei sau mustar (cu hrean)!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa