Se spala fuduliile si se pun intr-un vas cu apa, sare si o lingurita de otet, cca 15 minute.
In timpul acesta se taie ceapa in patru, ardeiul bucați de 2 cm x 2 cm si rosiile in 4-6 buc.
Fuduliile, clatite si zvantate bine, se infing in tepuse, alternand cu ceapa, ardei, rosie.
Frigaruile astfel formate se pot prepara la gratar (exterior), la gril (in cuptor) sau pe plita incinsa.
Se asezoneaza cu sare, piper, cimbru sau tarhon, dupa gust!
Se pot servi cu diferite garnituri (cartofi natur, cartofi copți...) si
salate de sezon / muraturi/ castraveciori murați sau in otet / de sfecla roșie... dupa gust!
Cui ii place, cu mujdei sau mustar (cu hrean)!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii