Ingrediente
● 400 gr pulpa porc (putem folosi si ceafa) |
● felii de slanina afumata circa 200 gr |
● piper alb |
● piper negru si piper verde |
● sare |
● frigarui de lemn |
Mod de preparare
Pulpa de porc o taiem felii si intre pungi o batem cu ciocanul de batut carnea ca sa o subtiem ca pentru snitele. Slanina afumata o taiem felii subtiri. Carnea se presara cu piper macinat alb, negru si verde. Peste carnea condimentata asezam in lungul ei feliile de slanina si incepem sa rulam strans. Rulourile astfel obtinute le feliem apoi in felii de grosimea unui deget apoi le tragem pe tepusele de lemn.
Frigaruile astfel obtinute le asezam intr-o tava in care am pus folie de aluminiu si le dam la cuptorul preincalzit unde le vom lasa pana sunt frumos rumenite. Aceste frigarui sunt mult mai bune daca sunt prajite pe gratar la jar.
Pofta Buna!
Se servesc alaturi de cascaval prajit umplut cu orez, sau cartofi pai, stropite din abundenta cu mujdei de usturoi daca va e pe plac.
reteta cascavalui prajit si umplut cu orez o gasiti aici . Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Frigarui Spirale" nu uita sa ii faci un review.
Frigaruile astfel obtinute le asezam intr-o tava in care am pus folie de aluminiu si le dam la cuptorul preincalzit unde le vom lasa pana sunt frumos rumenite. Aceste frigarui sunt mult mai bune daca sunt prajite pe gratar la jar.
Pofta Buna!
Se servesc alaturi de cascaval prajit umplut cu orez, sau cartofi pai, stropite din abundenta cu mujdei de usturoi daca va e pe plac.
reteta cascavalui prajit si umplut cu orez o gasiti aici . Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta Frigarui Spirale" nu uita sa ii faci un review.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
pana la 12 rate
Comentarii
dubi_07
• 18.02.2011 18:51:46
super tare!! fac si eu chiar acum!!! :D .. cu toate ca nu am trei feluri de piper
:( dar ma descurc.. mersic!
deeaandreeadeea
• 02.04.2009 22:26:59
Da....fff deosebit...si..problema cea mai grava e ca sunt ademenitoare!! felicitari
pupi
• 29.03.2009 13:54:16
.... si am facut si rulourile astea dar nu le-am taiat sa le pun pe bete( frigarui) , sant prea bolnava ca sa ma mai joc cu ele. Doar le-am rulat si pus la cuptor. Le tai reci . Mersi
Comentează rețeta
Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!
Ultimele retete
Salam de biscuiti
Salata de vinete asiatica
Budinca de tofu cu textura fina
Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Placinte cu branza
Macrou la gratar cu mamaliguta
Placinte cu carne
Rulouri cu spanac si telemea
Pate de casa, cu ciuperci
Cele mai noi discutii de pe forum
-
Saratelele bunicii
Retete preferate / Autor: cara
-
Bine v-am regasit!
Mesaj de bun venit / Autor: cara
-
Reteta gogosi cu gem
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi glazurate cu ciocolata
Retete ilustrate - Mancaruri / Autor: kameluta
-
Reteta gogosi glazurate de post, la cuptor
Concurs - Reteta Lunii / Autor: nadynady
-
Reteta gogosi pufoase cu branza
Concurs - Bucatarul lunii / Autor: Lau Dany
• 03.08.2011 13:15:51
SUPERBISSIM!!!
Din pacate, nu exista o categorie "Retete Superbe" - multe din retetele tale ar intra in aceasta Carte Inexistenta, inca...