Pulpa de porc o taiem felii si intre pungi o batem cu ciocanul de batut carnea ca sa o subtiem ca pentru snitele. Slanina afumata o taiem felii subtiri. Carnea se presara cu piper macinat alb, negru si verde. Peste carnea condimentata asezam in lungul ei feliile de slanina si incepem sa rulam strans. Rulourile astfel obtinute le feliem apoi in felii de grosimea unui deget apoi le tragem pe tepusele de lemn.
Frigaruile astfel obtinute le asezam intr-o tava in care am pus folie de aluminiu si le dam la cuptorul preincalzit unde le vom lasa pana sunt frumos rumenite. Aceste frigarui sunt mult mai bune daca sunt prajite pe gratar la jar.
Pofta Buna!
Se servesc alaturi de cascaval prajit umplut cu orez, sau cartofi pai, stropite din abundenta cu mujdei de usturoi daca va e pe plac.
reteta cascavalui prajit si umplut cu orez o gasiti aici .
O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasaTocana picanta de vinete in stil coreean este o mancare savuroasa, cu vinete fragede gatite in sos iute si aromat, completata...
Tocana picanta de vinete in stil coreean cu ceapa verde - o mancare savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustO prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaZacusca de vinete cu legume tocate marunt este o reteta traditionala romaneasca, preparata din vinete coapte, ardei copti,...
Zacusca de vinete – cu legume tocate maruntAstazi te voi invata o reteta ca la mama mea acasa, cu iz de studentie si voie buna. E printre primele retete pe care le-am...
Ostropel de pui ca la mama acasaDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute
Comentarii