Frigarui de pui chinezesti

Postat pe: 27-09-2010
(1)

Ingrediente

1/2 kg carne de pui,
2 cepe,
2 morcovi,
un ou,
2-3 linguri pesmet,
sare, piper,
20ml suc de lamaie,
patrunjel

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Se dau 1/2 kg carne de pui, 2 cepe, 2 morcovi prin masina de tocat si se framanta apoi cu un ou, se adauga pesmet, sare, piper, suc de lamaie, patrunjel.

Se formeaza carnaciori pe bete de frigarui. Se prajesc in ulei apoi se dau la cuptor cca 10 min.
Calde cu garnitura de legume sau orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Frigarui de pui chinezesti" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

puyca_puy
•  12.01.2009 13:39:24

Imi pare foarte rau ,dar reteta ta nu are nici o legatura cu cele chinezesti!!!
astea sunt tipic romanesti si ar fi frumos sa nu le numesti altfel decat sunt! daca nu crezi comanda-ti o data de la un restaurant cu specific chinezesc si vei vedea ca sunt si mult mai gustoase si nici pe departe cum ai scris tu!!!Sorry..putina sinceritate...

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Frigarui de pui chinezesti