Frigarui de pui chinezesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de pui,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • un ou,
  • 2-3 linguri pesmet,
  • sare, piper,
  • 20ml suc de lamaie,
  • patrunjel

Mod de preparare

Se dau 1/2 kg carne de pui, 2 cepe, 2 morcovi prin masina de tocat si se framanta apoi cu un ou, se adauga pesmet, sare, piper, suc de lamaie, patrunjel.

Se formeaza carnaciori pe bete de frigarui. Se prajesc in ulei apoi se dau la cuptor cca 10 min.
Calde cu garnitura de legume sau orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Bors rusesc cu sfecla rosie –  hranitor si plin de culoare

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa