Frigarui de pui chinezesti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de pui,
  • 2 cepe,
  • 2 morcovi,
  • un ou,
  • 2-3 linguri pesmet,
  • sare, piper,
  • 20ml suc de lamaie,
  • patrunjel

Mod de preparare

Se dau 1/2 kg carne de pui, 2 cepe, 2 morcovi prin masina de tocat si se framanta apoi cu un ou, se adauga pesmet, sare, piper, suc de lamaie, patrunjel.

Se formeaza carnaciori pe bete de frigarui. Se prajesc in ulei apoi se dau la cuptor cca 10 min.
Calde cu garnitura de legume sau orez.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Tort Diplomat
Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii

Cozonacul bunicii
Sarmalute asortate

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...

Sarmalute asortate