Taiem fileurile de pui cuburi. La fel procedam si cu legumele. Condimentam puiul, il amestecam si cu putin ulei de masline si il lasam la frigider cca 40 minute.
Pe betisoare din bambus speciale pentru frigarui alternam puiul cu legumele dupa preferintele fiecaruia.
Se coc pe gratar de teflon sau pe jar.
Se poate servi cu salata de castraveti cu iaurt si usturoi!
Daca coacem pe jar inainte de a pune carnea si legumele pe bete pe acestea din urma le udam cu apa pentru a nu se arde.
Eu am copt in cuptor.
Pff, de vreo 3 ani am în plan acest desert minunat, teoretic simplu, de când l-am savurat la un restaurant de pe...
Desert Cusma lui GugutaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii