Ficatei de Pui Gytty

Postat pe: 28-08-2009
(1)

Ingrediente

1 kg ficatei de pui
100 g slanina afumata
2 mere golden
jumatate de ceapa
jumatate ardel gras
maghiran 1/2 lingurita
sare
faina
ulei 50 ml
300 ml supa oase

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Slanina se taie feliute, ficateii se spala, se curata, se scurg de apa, se condimenteaza usor, dupa gust si se dau prin faina. Ceapa, ardelul gras si marul se taie julien.

Punem slaninuta la prajit in ulei si o lasam sa se faca jumari, dupa care adaugam ficateii dati prin faina, lasam sa se prajeasca bine si pe o parte si pe cealalta si cind s-au prajit, adaugam ceapa si ardelul gras.

Mai lasam 3-4 min la foc tare si stingem cu supa de oase (sau apa), adaugam si marul si lasam sa scada. Cind a scazut se leaga ca un sos si adaugam maghiranul si sare dupa gust.

Pofta buna! !
Se pot servi si cu piure de cartofi si cu orez sarbesc sau orez natur
a se folosi o tigaie mai marisoara
In caz ca nu va place maghiranul se poate folosi si oregano.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Ficatei de Pui Gytty" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

lucia_bp
•  02.08.2009 11:39:40

Sunt fan ficat pregatit in toate felurile.
Imi place ce reteta ai scris si o voi incerca !
Daca mai ai si alte retete, te-as ruga sa le faci cunoscute pe site.
Felicitari!

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Ficatei de Pui Gytty