Slanina se taie feliute, ficateii se spala, se curata, se scurg de apa, se condimenteaza usor, dupa gust si se dau prin faina. Ceapa, ardelul gras si marul se taie julien.
Punem slaninuta la prajit in ulei si o lasam sa se faca jumari, dupa care adaugam ficateii dati prin faina, lasam sa se prajeasca bine si pe o parte si pe cealalta si cind s-au prajit, adaugam ceapa si ardelul gras.
Mai lasam 3-4 min la foc tare si stingem cu supa de oase (sau apa), adaugam si marul si lasam sa scada. Cind a scazut se leaga ca un sos si adaugam maghiranul si sare dupa gust.
Pofta buna! !
Se pot servi si cu piure de cartofi si cu orez sarbesc sau orez natur
a se folosi o tigaie mai marisoara
In caz ca nu va place maghiranul se poate folosi si oregano.

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate
Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare
Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii