Amestecati intr-un bol mai inalt sosul de soia, otetul, piperul macinat, frunzele de dafin si 4 catei de usturoi, taiati feliute subtiri.
Adaugati ficateii de pui in marinada, invartiti-i bine, avand grija sa fie acoperiti complet cu sos.
Dati bolul acoperit, la frigider, pentru cel putin 1 ora, dar cel mai bine, de seara pana dimineata.
Caliti usturoiul ramas, taiat feliute, in uleiul incins, doar cat sa-ti lase aroma si adaugati ficateii cu marinada cu tot.
Aduceti la punctual de fierbere, acoperiti si inabusiti la foc mic 15 min, amestecand ocazional.
Luati capacul si lasati la foc mare sa se rumeneasca ficateii.
Serviti-i calzi cu garnitura de orez sau cartofi (prajiti), langa o salata de sezon sau muratura.
Merg bine insotiti de o bere sau un vin.
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii