Ficat prajit cu ceapa

Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 kg ficat
  • 1 kg ceapa
  • 25 kg cartofi
  • 300 ml ulei
  • 150 g faina
  • 1 legatura verdeata
  • sare
  • piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Se spala ficatul, se zvinta, se portioneaza cite doua bucati la portie, apoi se trece prin faina si se inabusa in 1/2 din cantitatea de ulei, cu putina apa. Se condimenteaza. Ceapa se curata, se spala, se taie inele, se sareaza, se trece prin faina si se prajeste in uleiul infierbintat. Cartofii se curata, se spala si se taie felii apoi se fierb in apa cu sare, pregatindu-se natur. Se servesc bucatile de ficat in farfurie cu garnitura de cartofi natur, ceapa prajita si verdeata taiata marunt deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete

Ce mancaruri poti face cu prune - cele mai bune 10 retete
Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume

Evantai din carne de porc cu legume
Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu

Barcute din vinete cu arpagic rosu
Cele mai apreciate rețete
Salata de iarna asortata
1
Conserve, muraturi

Salata de iarna asortata

Salata de iarna asortata
Prajitura cu foi si gem de prune
2
Dulciuri

Prajitura cu foi si gem de prune

Prajitura cu foi si gem de prune
Reţetă de preparare a papanaşilor
3
Romania

Reţetă de preparare a papanaşilor

Reţetă de preparare a papanaşilor
Salata de legume pentru iarna
4
Romania

Salata de legume pentru iarna

Salata de legume pentru iarna
salata de gogonele pentru iarna
5
Romania

salata de gogonele pentru iarna

salata de gogonele pentru iarna