Taiati ficatul in felii subtiri si puneti-le in grasime incinsa. Rumeniti-le repede pe ambele parti, fara sa le tineti prea mult in grasime. Cu cat stau mai mult in grasime cu atat se intaresc.
Scoateti-le pe farfurii incalzite si sarati-le. Nu le sarati inainte ca se intaresc la prajit.
Serviti imediat.
Ficatul se poate trece inainte de prajire prin faina.
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii