Taiati ficatul in felii subtiri si puneti-le in grasime incinsa. Rumeniti-le repede pe ambele parti, fara sa le tineti prea mult in grasime. Cu cat stau mai mult in grasime cu atat se intaresc.
Scoateti-le pe farfurii incalzite si sarati-le. Nu le sarati inainte ca se intaresc la prajit.
Serviti imediat.
Ficatul se poate trece inainte de prajire prin faina.
Guacamole: un sos mexican autentic si delicios. Preparat din avocado copt, rosii, ceapa, usturoi, coriandru si suc de lime,...
Guacamole: un sos mexican autentic si deliciosPrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorDeliiiiiiciooooosaaaaaaaa! Garantez...racoritoare, lejera...de vara!Merge cu o limonada cu gheata si menta perfect!
Prajitura cu piscoturi si crema de lamaieCredeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu prunePandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii