Puneti zaharul brun, sarea grunjoasa si cidrul de mere intr-un vas. Amestecati bine pentru a se dizolva zaharul si sarea.
Adaugati apa, uleiul de masline, otetul balsamic, piperul, rozmarinul si frunzele de dafin.
Puneti cotletele de porc in doua pungi mari de plastic. Pentru a fi mai siguri ca nu se rastoarna, puneti pungiile intr-un vas. Turnati saramura peste cotlete, inchideti pungile si puneti-le la frigider pentru 3 ore.
Scoateti cotletele din saramura si puneti-le pe o tava mare. Presati-le cu un prosop de hartie pentru a se usca si lasati-le sa ajunga la temperatura camerei inainte de a le pune pe gratar.
Tratarea termica se va face la aprox. 240 grade celsius.
Periati usor ambele parti ale cotletelor cu ulei de masline si asezonati-le cu sare si piper. Uscati cotletele la caldura directa, lasandu-le cate 2 minute pe fiecare parte sau pana cand s-au imprimat pe ele urmele barelor.
Luati cotletele de pe gratar si infasurati-le in folie de aluminiu. Lasati carnea sa se raceasca 10 minute inainte de a o servi.
Astazi va servesc cu un tort minunat cu capsuni! Ce poate fi mai bun in acest sezon? Este un tort simplu, cu o crema de...
Desert tort cu iaurt si capsuniPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii