Cotlet Marinat, Pregatit in Vin

Postat pe: 19-12-2013
(0)

Ingrediente

Mod de preparare

Taiati cotletul de porc in felii, apoi in bucatele potrivite. Puneti intr-un bol mai mare, adaugati ingredientele pentru marinada si amestecati bine. Lasati la marinat in vasul acoperit, minim 30 min, la frigider.

Incingeti uleiul la foc mediu, intr-un vas mai mare. Adaugati carnea cu marinada cu tot si lasati la prajit, amestecand des, pana ce carnea se rumeneste frumos.

Adaugati vinul, foaia de dafin si atata apa cat sa acopere carnea. Fierbeti partial acoperit, la foc mediu spre mic, pana ce carnea devine moale, este facuta si sosul ingrosat si scazut.

Spre final, condimentati cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.

Serviti cat este cald, presarat cu oregano / patrunjel verde, langa garnitura si salata / muratura preferata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet Marinat, Pregatit in Vin" nu uita sa ii faci un review.

Comentarii

Fi primul care lasa un comentariu

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cotlet Marinat, Pregatit in Vin