Taiati cotletul de porc in felii, apoi in bucatele potrivite. Puneti intr-un bol mai mare, adaugati ingredientele pentru marinada si amestecati bine. Lasati la marinat in vasul acoperit, minim 30 min, la frigider.
Incingeti uleiul la foc mediu, intr-un vas mai mare. Adaugati carnea cu marinada cu tot si lasati la prajit, amestecand des, pana ce carnea se rumeneste frumos.
Adaugati vinul, foaia de dafin si atata apa cat sa acopere carnea. Fierbeti partial acoperit, la foc mediu spre mic, pana ce carnea devine moale, este facuta si sosul ingrosat si scazut.
Spre final, condimentati cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
Serviti cat este cald, presarat cu oregano / patrunjel verde, langa garnitura si salata / muratura preferata.
O prajitura taraneasca si simpla, perfecta de vara, cu caise coapte si aluat fraged.
Galette rustica cu caise - prajitura taraneasca si simplaO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii