Taiati cotletul de porc in felii, apoi in bucatele potrivite. Puneti intr-un bol mai mare, adaugati ingredientele pentru marinada si amestecati bine. Lasati la marinat in vasul acoperit, minim 30 min, la frigider.
Incingeti uleiul la foc mediu, intr-un vas mai mare. Adaugati carnea cu marinada cu tot si lasati la prajit, amestecand des, pana ce carnea se rumeneste frumos.
Adaugati vinul, foaia de dafin si atata apa cat sa acopere carnea. Fierbeti partial acoperit, la foc mediu spre mic, pana ce carnea devine moale, este facuta si sosul ingrosat si scazut.
Spre final, condimentati cu sare si piper proaspat macinat, dupa gust.
Serviti cat este cald, presarat cu oregano / patrunjel verde, langa garnitura si salata / muratura preferata.
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii