Usturoiul pisat se amesteca cu zeama de la cele 2 portocale (se poate pune si un pic de pulpa), sare si piper. Se introduc feliile de cotlet in acest sos si se lasa la macerat 3 ore. Dupa 1.5 ore se intorc feliile pe partea cealalta pt a fi patrunse bine.
Se scot, se sterg cu un servet de bucatarie si se prajesc la foc iute pe ambele parti. Nu le tineti mult, pentru ca se vor usca.
Se simte foarte fin gustul de usturoi amestecat cu gustul dulce de la portocala.
Se pot prepara cateva ciuperci champignon proaspete: se spala ciupercile si se pastreaza intregi. Intr-o tigaie se pune unt si se calesc ciupercile, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Cand incep sa se micsoreze, adaugati marar verde tocat din belsug si mai lasati cateva minute.
Este delicioasa combinatia!
Ruladele din carne sunt minunate pentru mese festive, sarbatori sau chiar si pentru cei dragi din familie, intr-o zi...
Rulada din cotlet cu ciuperci si baconInainte sa va dau reteta sa va spun cateva cuvinte despre desert. Aluatul este unul relativ simplu, este putin de lucru la...
Strudel cu aluat fraged de casa, umplutura de mar si crema de vanilieReteta de prajitura Bounty. Prajitura Bounty cu blat umed de cacao, crema de cocos si glazura de ciocolata. Bounty cu cocos...
Prajitura Bounty
Comentarii