Usturoiul pisat se amesteca cu zeama de la cele 2 portocale (se poate pune si un pic de pulpa), sare si piper. Se introduc feliile de cotlet in acest sos si se lasa la macerat 3 ore. Dupa 1.5 ore se intorc feliile pe partea cealalta pt a fi patrunse bine.
Se scot, se sterg cu un servet de bucatarie si se prajesc la foc iute pe ambele parti. Nu le tineti mult, pentru ca se vor usca.
Se simte foarte fin gustul de usturoi amestecat cu gustul dulce de la portocala.
Se pot prepara cateva ciuperci champignon proaspete: se spala ciupercile si se pastreaza intregi. Intr-o tigaie se pune unt si se calesc ciupercile, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Cand incep sa se micsoreze, adaugati marar verde tocat din belsug si mai lasati cateva minute.
Este delicioasa combinatia!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosSavarinele cu frisca sunt o delicioasa imbinare intre textura pufoasa și ușor umeda a savarinei, imbibata cu deliciosul...
Savarine cu frisca - desert delicat si racoritorFicateii de pui cu ceapa si patrunjel sunt o mancare savuroasa si usor de preparat, perfecta pentru un pranz sau o cina...
Ficatei cu ceapa si patrunjel - o mancare savuroasa si usor de preparatPrajitura Medovik, cunoscuta si ca prajitura cu miere, este un desert format din foi subtiri cu miere si crema fina din...
Prajitura Medovik - un desert rafinat, cu arome delicateMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii