Usturoiul pisat se amesteca cu zeama de la cele 2 portocale (se poate pune si un pic de pulpa), sare si piper. Se introduc feliile de cotlet in acest sos si se lasa la macerat 3 ore. Dupa 1.5 ore se intorc feliile pe partea cealalta pt a fi patrunse bine.
Se scot, se sterg cu un servet de bucatarie si se prajesc la foc iute pe ambele parti. Nu le tineti mult, pentru ca se vor usca.
Se simte foarte fin gustul de usturoi amestecat cu gustul dulce de la portocala.
Se pot prepara cateva ciuperci champignon proaspete: se spala ciupercile si se pastreaza intregi. Intr-o tigaie se pune unt si se calesc ciupercile, adaugandu-se sare si piper dupa gust. Cand incep sa se micsoreze, adaugati marar verde tocat din belsug si mai lasati cateva minute.
Este delicioasa combinatia!
Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.
Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromateBorsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...
Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoarePaste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...
Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa
Comentarii