Se sfarama usor cateii de usturoi si se curata de coaja. Se ung cu ulei cotletele de porc, de dau cu sare si piper si se presara pe ambele parti cu rozmarin. Se pun cotlele de porc intr-o tava impreuna cu usturoiul, se acopera tava cu folie transparenta si se tin la frigider cel putin doua ore (sau mai mult daca aveti timp).
Se incalzeste cuptorul la 300F (150C). Intr-o tigaie de teflon/fonta (sau care merge bagata in cuptor), de pune 1 lingura de ulei si se lasa sa se incalzeasca f. bine. Se pun cotletele in tigaie si se tin circa 2-3 minute pe fiecare parte.
Dupa ce le-am intors, se baga tigaia in cuptor si se tin cotletele circa 15-20 de minute (eu le-am tinut 20 de minute). Se acopera tigaia cu foaie de aluminium si se lasa deoparte 10 minute. Se pune cotletul pe farfurie si se serveste cu cartofi prajiti, sau la cuptor, salate sau orice legume va plac.
Pofta Buna!
Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosiiOmleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...
Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasaPrajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.
Prajitura pufoasa cu piersici
Comentarii