Se sfarama usor cateii de usturoi si se curata de coaja. Se ung cu ulei cotletele de porc, de dau cu sare si piper si se presara pe ambele parti cu rozmarin. Se pun cotlele de porc intr-o tava impreuna cu usturoiul, se acopera tava cu folie transparenta si se tin la frigider cel putin doua ore (sau mai mult daca aveti timp).
Se incalzeste cuptorul la 300F (150C). Intr-o tigaie de teflon/fonta (sau care merge bagata in cuptor), de pune 1 lingura de ulei si se lasa sa se incalzeasca f. bine. Se pun cotletele in tigaie si se tin circa 2-3 minute pe fiecare parte.
Dupa ce le-am intors, se baga tigaia in cuptor si se tin cotletele circa 15-20 de minute (eu le-am tinut 20 de minute). Se acopera tigaia cu foaie de aluminium si se lasa deoparte 10 minute. Se pune cotletul pe farfurie si se serveste cu cartofi prajiti, sau la cuptor, salate sau orice legume va plac.
Pofta Buna!
Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromataMusacaua de vinete este un preparat traditional grecesc, compus din straturi de vinete prajite, carne tocata in sos aromat de...
Moussaka (musaca de vinete) – un preparat traditional grecescAripioarele lipicioase sunt o delicatesa savuroasa, perfecta pentru orice masa. Marinarea in sos de soia, miere, ketchup,...
Aripioare lipicioase - o delicatesa savuroasaPandișpan pufos cu zmeură, ideal pentru vară – simplu, rapid și plin de gust!
Pandișpan pufos cu zmeură – simplu, rapid și plin de gustIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Comentarii