Se sfarama usor cateii de usturoi si se curata de coaja. Se ung cu ulei cotletele de porc, de dau cu sare si piper si se presara pe ambele parti cu rozmarin. Se pun cotlele de porc intr-o tava impreuna cu usturoiul, se acopera tava cu folie transparenta si se tin la frigider cel putin doua ore (sau mai mult daca aveti timp).
Se incalzeste cuptorul la 300F (150C). Intr-o tigaie de teflon/fonta (sau care merge bagata in cuptor), de pune 1 lingura de ulei si se lasa sa se incalzeasca f. bine. Se pun cotletele in tigaie si se tin circa 2-3 minute pe fiecare parte.
Dupa ce le-am intors, se baga tigaia in cuptor si se tin cotletele circa 15-20 de minute (eu le-am tinut 20 de minute). Se acopera tigaia cu foaie de aluminium si se lasa deoparte 10 minute. Se pune cotletul pe farfurie si se serveste cu cartofi prajiti, sau la cuptor, salate sau orice legume va plac.
Pofta Buna!
Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasaPrajitura turnata cu branza si fructe de vara iti rasfața simturile cu fiecare muscatura. Textura fina a branzei se...
Prajitura turnata cu branza si fructe de vara - un desert racorosUn desert rapid si delicios facut cu biscuiti si crema de ciocolata. Alternezi straturile de biscuiti si crema pentru a...
Desert rapid cu biscuiti si ciocolata - gata in cateva minutePrajitura Tosca este adesea servita cu o cups de frișca sau cu o lingurita de smantana pentru a completa perfect echilibrul...
Prajitura Tosca - un desert imbietorMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii