Cotlet de Porc cu Bere Neagra

Postat pe: 27-09-2010
(0)

Ingrediente

4 felii cotlet porc cu os
1/2 kg ciuperci pleurotus
1 lamaie
2 lingurite zahar
1 cub de ciuperci Knorr
1 bere neagra

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

30min
Cotletele se sareaza si se pipereaza dupa care se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Se lasa sa se rumeneasca pe o parte. Cand se intorc pe cealalta parte, se pun la prajit langa ele, ciupercile, peste care se presara 2 lingurite de zahar, 4 lingurite de zeama de lamaie si 2/3 felii lamaie cu tot cu coaja.

Ciupercile se intorc de pe o parte pe alta pana se prajesc. Se adauga cubul de ciuperci si bere neagra cat sa acopere.
Se lasa sa scada berea, apoi se adauga iar si se lasa din nou sa scada pana ce se obtine un sos mai consistent.

Se pot manca cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Cotlet de Porc cu Bere Neagra" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Fii primul care lasa un comentariu
Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Cotlet de Porc cu Bere Neagra