Costite Porc Cu Miere Si Tuica

Postat pe: 27-09-2010
(3)

Ingrediente

1 kg costite porc
4 catei usturoi
150 ml vin alb
2 lingurite miere albine
50 ml palinca (tuica)
sare
piper
delikat
100 ml ulei ptr prajit

Mod de preparare

Costitele le portionam apoi le condimentam cu sare, piper si delikat. Punem 100 ml ulei la incins si prajim costitele condimentate pe ambele parti.

Intr-un pahar preparam urmatorul amestec: 2 lingurite miere de albine, 50 ml palinca. Amestecam bine pana mierea se dizolva in palinca apoi turnam totul peste carne, in acelasi timp punem si cei 150 ml vin peste. Adaugam si usturoiul taiat felii si apoi turnam apa cat sa acopere bine carnea.

Se acopera vasul cu un capac si se lasa la fiert pana scade zeama si ajunge pe untura. Daca carnea nu e fiarta se mai poate adauga apa. Se mai potriveste gustul cu sare daca e nevoie.

Se serveste cu pireu de cartofi alaturi mergand la fel de bine o salata de rosii sau muraturi.

Pofta Buna! ! !


Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta culinara Costite Porc Cu Miere Si Tuica" nu uita sa ii faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

Leila
•  23.07.2008 23:28:14

Elena sunt curioasa daca ai incercat-o :)

Adi multumesc :)

elena.elena
•  01.07.2008 20:55:35

Leila, super super reteta, trebuie incercata!

adi
•  27.06.2008 14:16:42

nota 10 ;)

Comentează rețeta

Trebuie sa fii logat pentru a comenta aceasta reteta. Nu ai cont? Inregistreaza-te!

Dă o notă rețetei Costite Porc Cu Miere Si Tuica